معمولا داشتن یک وبسایت سئو اهمیت زیادی دارد چرا که می توان توسط آن محصولات خود را در اینترنت به نفرات زیادی معرفی و به شهرت بالایی برسید.
اهمیت داشتن یک وبسایت:
اگر قصد راه اندازی کسب و کار اینترنتی را دارید بهتر است از داشتن یک وبسایت خوب غافل نشوید چرا که با داشتن آن می توانید به معروفیت بالایی برسید و مشتریان زیادی جلب کنید.
همچنین در زمینه تجاری کسب و کارتان اعتبار زیادی پیدا خواهد کرد که باعث می شود کار شما به صورت برندی معتبر و معروف نیز شناخته شود و به مشتریان زیادی معرفی کنید.
امروزه افراد بیشتر از طریق اینترنت کار و خرید خود را انجام می دهند و روز به روز سایت های جدیدی به وجود می آید که هر کدام ایده های جدید و مدرنی را برای مشتریان دارند.
بنابراین بهتر است در انتخاب یک وبسایت خوب دقت کنید تا در بین کارهای اینترنتی حضور پر رنگی داشته باشید و بتوانید کار خود را به صوت جهانی پیش ببرید چرا که معروفیت خاص و بیشتری پیدا می کنید.
پس اگر بتوانید وبسایت خوبی را طراحی و تشکیل دهید مطمئنا کارتان پیشرفت می کند و مشتریان هم اول از همه دنبال وبسایت هایی هستند که در الویت بوده و با سرچ در گوگل در فهرست اول هستند.
به طور کلی داشتن وبسایت اهمیت زیادی دارد چرا که همانطور که گفته شد در شهرت کسب و کار بسیار موثر است و باعث جذب مشتری بیشتری نیز خواهد شد که در جلب اعتماد افراد هم تاثیر بسزایی دارد.
باید در نظر داشته باشید که سایت خود را به گونه ای طراحی و بسازید که در طول شبانه روز به صورت ۲۴ ساعته فعال باشد و مشتریان بتوانند کار خود را در هر ساعتی نیز انجام دهند.
از دیگر مزیت های داشتن یک وبسایت این است که به راحتی می توان در فروش محصولات خود اقدام کنید و مشتری زیادی را جذب کنید حتی می توان در کار تجارت هم نیز موفق شد چرا که به صورت مجازی می باشد و افراد فعال زیادی برای دیدن کارهای شما وجود دارند.
انواع سایت ها و ویژگی وبسایت سئو:
در واقع این روزها وبسایت های بسیار زیادی در دنیای وب وجود دارند که در دسته بندی های مختلف و خاصی قرار می گیرند و همچنین فعالیت آن ها هم در زمینه های متفاوتی نیز می باشد ولی این سایت ها به سه دسته اصلی تقسیم می شوند.
یکی از انواع این وبسایت ها استاتیک می باشد که در طراحی و به روز رسانی آن باید فردی مجرب و طراح حرفه ای حضور داشته باشد، همچنین در این نوع تعداد کد های آن نسبت به بقیه کمتر نیز می باشد.
نوع دیگر سایت داینامیک است که توسط سیستم های مدیریت محتوا و همچنین برنامه نویسان ساخته می شود و مزیت این برنامه این است که خود طراح می تواند تغییر های مورد نظر را روی سایت انجام دهد.
نوع سوم هم سایت های متحرک هستند که نسبت به دیگر وبسایت ها بخاطر گرافیک بالای آن سرعت کمتری داشته باشد و به همین خاطر هم باید از طریق طراحان مجرب و کار بلد تغییرات لازم در آن صورت بگیرد.
علاوه بر این سه نوع سایت اصلی که گفته شد مجموعه ی کلی از آنها نیز وجود دارد که شامل وب سایت های شخصی، اجتماعی، شرکتی، وبلاگ ها و دایرکتوری و غیره نیز می باشند که هرکدام به قسمت های مختلفی تقسیم می شوند.
وب سایت های بسیار زیاد و متنوعی وجود دارد که هر کدام کارایی و مزیت خاص خود را دارند که شما می توانید با توجه و بسته به فعالیت های خودتان نوع مناسب را نیز انتخاب و روی آن کار کنید و به جذب مشتری و انتخاب بهترین نوع فکر کنید.
این روزها وب سایت های تجاری الکترونیک در رده بندی افزایش زیادی داشته و هدف آن هم فروش محصولات به صورت مجازی و آنلاین و یا ارائه خدمات به مشتریان می باشد، همچنین می توان تجارت های بزرگی را در این سایت انجام داد.
درمورد انواع مختلف سایت ها باید گفت که تعداد آنها زیاد می باشد و هر کدام مزیت و ویژگی خاص خود را دارند که شما می توانید نسبت به کاری که می خواهید راه اندازی کنید و هدف خود نوع مناسب را انتخاب و شروع به کار کنید.
بررسی زیرساخت های لازم برای سایت:
در واقع برای ایجاد یک سایت نیاز به زیرساخت ها می باشد که در ادامه به بررسی انواع آن می پردازیم تا موارد مهم و لازم را بهتر بشناسید تا یک وب سایت خوب طراحی کنید و بین دیگر سایت ها به شهرت و معروفیت بالایی برسید و در دسته اول جست و جو ها قرار بگیرید.
در ابتدای کار ثبت دامنه بهترین راه برای شروع می باشد که شامل نام و آدرس شما است و از نام دامنه و پسوند آن تشکیل شده که هرچه وضوح بیشتری داشته باشد کاربر در پیدا کردن شما راحت تر است و برای خرید این دامنه هم می توانید از سایت های معتبر تهیه نمایید.
مرحله دوم هاست می باشد که نوعی فضا برای در اختیار گرفتن آن و فرار دادن برنامه ها ی خود نیز می باشد تا همه کاربران مشاهده نمایند، هاست مدلهای متفاوتی دارد که با توجه به نیاز خود نوع مناسب را انتخاب می کنید.
مرحله ی سوم هم سرور است که همانند کامپیوتر قدرتمندی می باشد و می توان سایت های زیاد و مختلفی را بخاطر سخت افزار و نرم افزارهایی که دارد پشتیبانی کرد و به طور کلی این مرحله به دو نوع سرور اصلی، اختصاصی و مجازی تقسیم می شود که هر یک کارایی خاص خود را دارند.
ساختن یک سایت همانند راه اندازی مغازه می باشد که در ابتدا باید اسمی مناسب و مرتبط با کارتان را انتخاب نمایید و دوم اینکه باید یک فضای خاصی را مد نظر قرار دهید و محصولات خود را برای فروش بگذارید.
بهتر است برای مدیریت سایت خود فردی با تجربه را انتخاب نمایید تا بتواند مشتری بیشتری را جلب کند و در طراحی و ساخت قالب مناسب نیز تلاش های لازم را انجام دهد.
برای طراحی یک سایت استاندارد باید هدف خود را مشخص کنید و نوع کسب و کار را بشناسید تا بهتر دیده شوید و به شهرت برسید همچنین برای انتخاب دامنه هم در صورت نیاز بهتر است از مشاوره کمک بگیرید
بدون دیدگاه