برندسازی کسب و کار یک بخش مهم از هر تجاری است که می تواند در دراز مدت، نتایج مفیدی داشته باشد. در این مقاله، به بررسی اهمیت آن می پردازیم.

برندسازی کسب و کار چیست و چرا در دنیای امروزی مهم است؟ چرا کسب و کارهای مختلف از یک خرده فروشی گرفته تا شرکت های کلان، به مبحث برندینگ علاقمند هستند؟ در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا با این مقوله بیشتر آشنا شویم. همچنین تلاش می کنیم کمی راجع به اهمیت برندینگ کسب و کار و مزیت هایی که ایجاد می کند، صحبت نماییم.

منظور از برندسازی چیست؟

زمانی که یک آیفون را به دست می گیرید، اولین چیزی که در ذهن شما و دیگران ایجاد می شود، نام برند این محصول یعنی اپل است. از آنجایی که این شرکت در زمینه تولید محصولات با کیفیت و گران قیمت کار می کند، بسیاری از افراد پس از دیدن یک آیفون در دستان شما، احساس می کنند با فرد مهم و ثروتمندی روبرو شده اند. این تنها گوشه ای از قدرت برندسازی است.

قبل از اینکه راجع به اهمیت و مزیت های دیگر برندسازی کسب و کار صحبت کنیم، بد نیست با مفهوم چنین چیزی آشنا شوید. در این خصوص باید گفت:

  • برندسازی، یک مجموعه از اقدامات در بازه زمانی (معمولا) طولانی و میان مدت است که سبب می شود تا کسب و کار شما در مقیاس وسیع تری، به محبوبیت و شناخت بیشتری برسد. نمود انجام چنین کاری، آشنایی جامعه هدف با لوگو و شعارتان است که منجر به اعتماد سازی و در نهایت، افزایش خرید کالا یا درخواست خدمات می شود.

برندسازی کسب و کار یا Branding، به پروموت کردن نام، نشان و ارائه اطلاعاتی پیرامون کسب و کار شما می پردازد. شما می توانید با برندینگ، هر ذهنیتی را نسبت به محصولات یا خدمات خود در ذهن مردم بگنجانید.

نکته: بیزینس هایی که بر روی برندسازی کسب و کار فعالیت نمی کنند، یک فقدان بزرگ اطلاعاتی را در مورد خود ایجاد می نمایند. این فضای خالی و نبود اطلاعات، با داده های نادرست رقبای شما، پر شده و منجر به بدبینی نسبت به محصولات و خدمات تان خواهد شد.

آشنایی با برندینگ

برندسازی کسب و کار چقدر اهمیت دارد؟

اگر به نحوه انجام برندینگ و روش های آن نگاهی بیندازید، ممکن است به دلیل هزینه ها و زمانی که برای آن صرف می شود، از انجام آن ناامید شوید. در چنین حالتی، اهمیت و مزیت های برندسازی کسب و کار است که می تواند شما را به انجام این کار متقاعد کند.

در خصوص اهمیت برندسازی باید به چند نکته زیر توجه کرد:

  • برند یا نام تجاری، اثرات بسیار زیادی بر قسمت های مختلف کسب‌و‌کار شما می گذارد. از افزایش یا کاهش فروش گرفته تا ارزش افزوده ای که ایجاد می کند. تمام اینها سبب می شوند تا آن را جدی گرفته و برای بهبود آن، بیشتر از قبل مصمم شوید.
  • هرچند درآمدزایی، اصلی ترین هدف برای اکثر کسب و کارها است، اما برخی از مدیران تمایل دارند نام برند خود را به سمبل ها و مفاهیم خاصی گره بزنند. چنین چیزی تنها با برندسازی ایجاد می شود. برای دستیابی به چنین اهدافی، لازم است نسبت به فضاسازی اطلاعاتی و انتشار رپورتاژها، تبلیغات و غیره به خصوص در فضای مجازی اقدام کنید.
  • ایجاد ارتباط مثبت با مصرف کنندگان، یکی دیگر از نتایج خوب برندسازی خواهد بود. برای دستیابی به چنین هدفی، باید تصاویر مثبتی از مجموعه تان را ایجاد کنید. این کار تنها از طریق تبلیغات و برندینگ انجام می شود.

در نهایت یکی دیگر از دلایل اهمیت برندسازی کسب و کار، مزیت هایی است که ایجاد می کند. هرچند که این مزایا به نحوه انجام برندینگ وابسته است، اما شما می توانید در اکثر مواقع، از آنها منتفع شوید. این مزیت ها هم به صورت دوره ای و نیز مادام العمر برای شما سودمند خواهند بود.

اهمیت برندسازی کسب و کار

مزیت های برندسازی کسب و کار که باید بدانید

بخش دیگری از دلایل اهمیت برندسازی کسب و کار، مزیت هایی است که برای بیزینس شما ایجاد می شوند. در این خصوص می توان به موارد زیر اشاره نمود که عبارتند از:

  • ایجاد اعتماد: یکی از دلایلی که می تواند تجارت شما را ساده تر کرده و منجر به تسهیل فروش محصولات و خدمات تان شود، اعتماد است. از آنجایی که برند، تنها وجه تمایزی می باشد که مشتریان می توانند محصولات و خدمات تان را با آن شناسایی کنند، شما می تواند با برندسازی، نام تجاری خود را در دیدگاه مشتری ارزشمند کنید. در این حالت است که حس معتبر بودن مجموعه شما در مخاطب ایجاد شده و آنها اعتماد می‌کنند. نتیجه این اعتماد، به اشکال مختلفی قابل مشاهده است. مثلا تسهیل در نقل و انتقالات پولی یا درج سفارشات در حجم های بالا.
  • افزایش آگاهی از برند: بسیاری از کسب‌و‌کارها، مجموعه‌ هایی هستند که محصولات یا خدمات خوبی ارائه می دهند. با این حال به دلیل عدم آگاهی جامعه هدف، مشتریان اندکی برای بیزینس آنها وجود دارند که این موضوع، منجر به پایین بودن فروش می شود. علاوه بر تبلیغات، یکی دیگر از راهکارهایی که می تواند آگاهی از برند را به شیوه اصولی بالا ببرد، برندسازی کسب و کار است. به عنوان مثال، برندسازی کمک می کند تا مشتریان، دیگران را برای تهیه محصولات برند شما ترغیب کنند.

از دیگر مزیت های برندسازی کسب و کار همچنین می توان به ایجاد سرنخ برای جذب جامعه هدف، افزایش رضایت عمومی، ایجاد ارزش افزوده، افزایش سطح درآمد، یافتن منابع فروش دائمی و غیره اشاره کرد.

بررسی مزیت های برندسازی

جمع بندی

در این بخش تلاش کردیم شما را با مفهوم و اهمیت برندسازی کسب و کار آشنا کنیم. سپس مزیت هایی را نیز در این راستا بیان نمودیم که می توانید به تدریج به آنها دست یابید.

اگر قصد دارید نقشه راه برندینگ مخصوص کسب و کار خود را ایجاد کنید، می توانید از خدمات آکادمی تجاری تالان استفاده نمایید. این مجموعه در زمینه های زیر، آماده همکاری با کسب و کارهای خرد و کلان می باشد:

  • برندسازی و دیجیتال مارکتینگ.
  • افزایش جامعه هدف (مشتریان) و ارتقای کیفیت آنها.
  • مشاوره و کوچینگ برای مدیران کسب و کارها.
  • ارائه استراتژی های تجاری برای افزایش فروش و جلب اعتماد مشتریان.
  • کمک به تولیدکنندگان برای صادرات یا واردات محصولات.

 

 

راه نجات جامعه، تجارت الکترونیک است

مهندس دستوریان

6 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *